Monday, 11 June 2012

Abe Scott ~ Senaman "Jangan Jadi Loceng Bodoh"

Wow... Jatuh chenta lagi.. lagi lagi ku jatuh chenta.... He so hottttttt............. ngaummmmmmm kuar cakaran harimau miow miow... *Sapa tu? mesti korg nak tau kan kan*.. Meh aku kenalkan boy pren aku...


abe Scott Herman

Woitt.. apa ko paste pic separa lushah nie..... Nak buat camne hampir semua pic abe Scott y aku search topless.. dah ada 6 pax, rugi la kalau tak tunjuk kan kan kan... pic sopan dia sgt rare gitew..

tak kisah pakai apa pun dia tetap HOT

berdarah idung

Apasal aku dok cete pasal dia nie? Sebenarnya dia nie fitness model..Tp y aku nak highlight kan dia nie pun salah sorg trainer jugak... rajin2 la jenguk channel utube dia.. Byk tul workout dia share..tak kira la dlm gym or y boleh buat di rumah... y pasti hampir semua bideo dia TOPLESS N SUAR SHOT..gamaknya dia tak mampu beli baju kot..ekekekeke... 

Dalam aku dok cari workout melibatkan dumbell, aku terjumpa workout nie..

Don't Be A Dumb-bell



Style kan nama workout dia nie... Syok tul tgk video ni, aku teruja menikmati keindahaan lekuk otot dia..*rembesssss*.. tetiba mcm posting lushah pulakkkkkk...wakaka.. aku guna dumbell 8lbs n 10lbs.. ni workout total body.. aku cadang nak jadikan senaman nie senaman wajib seminggu sekali sebagai rutin weight lifting aku... *tetiba jer, ke sbb menggatai..ekeke*... Agaknya camni kot org laki bereaksi bila tgk video zuzana y seksi tak hengat dunia tu..hahaha...Suka cara dia explain, bersemangat giler.. Y tak menahan bunyi time dia angkat besi Tssttt..ibarat bunyi kentut terkepit y sgt power..haha.. Ni rutin senaman dia..


- Squat Alternating Dumbbell Shoulder Press
- Dumbbell Row
- Dumbbell Floor Chest Press
- Dumbbell Side to Front Raise
- Dumbbell Rear Raise to Kickback
- Dumbbell Bear Crawl
- Push-Up to Dumbbell Row
- Dumbbell Hammer Curl into a Dumbbell Front Raise
- Walking Dumbbell Lunge
Do 3 set, for 5-10 reps

Dlm byk2 rutin nie part squat tu aku tak berani buat banyak sbb lutut aku tak bape nak sihat..Y paling hazab bagi aku ialah Push-Up to Dumbbell Row.. bayangkan la dlm posisi plank dgn tangan pegang dumbell...peh tu buat push up dan dumbell row.. harus la aku struggle nak maitain posisi mcm nie.. sob sob...

Apa-apa pun thakayu abe Scott sbb cipta rutin nie... I lap uuuuu 4eva..........





9 comments:

Jalilah Nur said...

I ase dia adelah paling hot kalo tola yang kat pic 1st tu tada... Video tu xbleh buka r kin... Tak dapat ku menikmati pemandangan. Huhu

La Cocca Di Papa' said...

weh seksi okeh gambar mamat bertuala tuh...

cik bonbon said...

JN...
kalau tak de tola tak surprise la beb..
aku leh jer buka video tu..ko klik utk tgk kt youtube pulak..

Lola...
Berdarah hidung i tau tgk dia..
belum tgk video dia lagi.. rasa nak gigit2..ehhh.. gatal tul statement..haha

Jalilah Nur said...

Geget2.. woahhh statement kasi panas eneyh!

cik bonbon said...

wakakaka..

dlm mimpi jer la...kalau aku geram, aku gigit je epal..haha

Gorjes Ke?? said...

x sangka oke abe scott ade pic separa vogel

cik bonbon said...

peach..
abe scott ada byk pic separa vogel..

iols tutup mata sebelah tgk tau..ekekeke

Jalilah Nur said...

Sebelah pun tatap berdusa.. Sbb u tgk penoh napsu.. Kikikiki

cik bonbon said...

uwaaaaaaaaaa
astaga...
ngucap banyak.. sob sob sob...

Post a Comment