Saturday, 2 June 2012

Perasmian Pecah Tanah Sebagai Blogger

dah dekat setahun aku berniat nak berblog.. yeah hari nie pertama kali di keheningan pagi2 buta aku certry berchenta dgn blog..insyaAllah aku akan jadikan blog nie sebagai blog utk ceritakan perit jerit manis berdengung dlm usaha nak jadi slim..amin doakan utk aku yer..

Dumbell Famili.. Bapak DB (10 lbs), Mak DB (8 lbs) dan Anak DB ( 4 lbs). 


14 comments:

Anonymous said...

tahniah.tahniah.. aku jer belum ader blog agy..
nantilah kalo dah smpi seru aku wat juga hehehe
update la selalu bebeh.. tadi aku nak follow tak bleh.. dia suruh try again later.. huhu

n letak gbr byk2.. senang i nak usha vonvon u.. haha

jalilah nur

Anonymous said...

wah..cantek karpet...db je ke..ane adk bradik kb....hehe

cik bonbon said...

jalilah..

pelik lak ko tak leh follow.. org lain boleh pulak. takpe esok ko try lagi..ekeke...
aku sendiri ambik masa 1 tahun baru bersedia buat blog..giler ambik masa lama.. haha..

amboi uols nie mcm stalker..apa kata uols meh tgk vonvon i secara life..nak tak..? haha..


abe jep..
tak tulis nama, sib baik dpt cam nie dia.. sepupu sepapat db akan diupdate dlm entry y lain..hehe

Anonymous said...

tahler... mencik.. lappy aku sll cmnie..
suka wat hal dikala memerlukan... sbb skrg tgh
log dgn emel tmpt keje... pakcik gugel tak bg
sign in as different user..

nak tgk keetlebell..

JN

Anonymous said...

aik..cne blh cam lak ni..bru ngat nk jdik pengomen rasie...hehe

cik bonbon said...

JN

aku rasa sbb ko guna email tempat keje kot..pakcik gugel konpius.. takpe mlm kang follow..ada entry baru nie... kettelbell kemudian2... entry y lain.. perghh tiba2 mcm byk sgt benda aku nak tulis nie..haha..

abe jep..
sapa suruh bagitau abe jep komen tadi.. kang dah kantoi...hahaha..

Bimbo said...

hai ck! welcome to the club! hehe

cik bonbon said...

hai bim.. thax.. ck byk buat blog bim jadi rujukan sebelum nie..hehe

K.Maz said...

congrats on ur new blog CKStar AsSyikin @ Syik_Gojet @ Cik Bonbon...u'r so inspiring... will support n follow u...wlu skadar silent reader shj...all de best

cik bonbon said...

K.Maz...
alamak camne tau semua nama sy..
tak leh nak menyamar la camni...
tau eh sy nie budak forum?

K.Maz said...

haha kantoi...FB group SS tu bacaan wajib everyday,so mestila tau..i pon member forum tu jugak..dat day ada post gamba barbell kat FB n forum kan?..dat's how i know lerr..

cik bonbon said...

muahahaha...

kantoi giler giler dah nie..

tak ramai kenal sy dlm forum...

K.Maz..shuuuh senyap2..ekekeke...

K.Maz masuk ker Cabaran Kurus y mr Din buat tu?

K.Maz said...

haha..nak wat camne kebetulan plak..if not tatau jugak...
hehe masukler...sbg motivasi..tp cam nak tarik diri je sbb progres not so good..huhu..kena review balik cara diet n exercise nampaknye...

cik bonbon said...

hehehe....

K.Maz..meh bisik apa nama dlm forum?
hehehe

Post a Comment