Sunday, 15 July 2012

Weight Lifting ~ Workout 2 (Lower Body)


Saja nak kasi korg cuci mata tgk montot meletop kebabom... wakakaka.. minah nie punya measurement 35-25-40.. pinggang n montot jauh giler beza size... pinggang kecik siot.. montot bulat lak tu.. hehehe... Di sebabkan nak montot cantik macam minah nie maka nie dia rutin leg days *dapat sipi sipi pun jadi la..hehe*




  • Goblet Squad - 3 set x 10 reps (disebabkan lutut tak bape sihat tak leh squad bebanyak)
rahsia montot up hokey

  • Romanian Deadlift - 5 set x 10 reps
rahsia paha tonned tau

  • Lunges - 5 set x 10 reps
Semua otot lower body bergegar buat nie.. 

  • Calf Rise - 5 set x 10 reps
rahsia betis mantap gitew..


Selain itu aku akan buat jugak senaman Kettelbell y dicari dlm tenet.. wakakaka..Sesiapa y tiada Kettelbell boleh ganti dgn Dumbell Swing.. Boleh belajar dgn cik youtube..hehe..OK, cukup la utk leg days.. hehehe..mau aku jalan kengkang esok..hahaha..

**TIPS = Kesemua workout di atas boleh dilakukan dgn dumbbell..

Untuk lihat series Weight Lifting y lain seperti dibawah:
~Workout 1 (Upper Body)
~Workout 3 (Upper Body)
~Core Workout

10 comments:

Anonymous said...

oit ! Jadahnye bubuh pix minah KOEPPE super smexy tue as gamba pendahuluan..?? ahahah.. ! rmai la kang menderu nak usha.. dengg !

Cik Hadeks Manes

cik bonbon said...

tak pe la ramai nak usha ambik semangat..hehe

Anonymous said...

bon... ini sudah lebey...

awat u buh gbq montot i nehhhhhh

ahahaa

jn

cik bonbon said...

ye ker??

ko nie tak senonoh yer..

tak sangka ko macam nie orgnya....

suka menayangkan montot secara umum..hehehe..

Anonymous said...

aaaahhha haruslah i tayang stlh i susah payah hokay.... tapi why montot ahkak ni n waist dia beza byk sgt?????

konpius....

jn

Anonymous said...

dah 5x aku telek post nehhh sbb bon kat atas tue..

wakakakaka

jn

cik bonbon said...

ko nie...
bonbon pervert..hahaha...

hakak nie size nak sama dgn kim...

beza waist kim 26, waist dia 25..

tapi tek kim lagi besar dari dia..

walaupun bonbon kim dan hakak nie sama..bon hakak nie lagi cantik sbb dia main besi..dia tu ahli gusti sebenarnya...hehe.. kim tu semula jadi..tak perlu susah2 dapat bonbon mcm tu

Anonymous said...

satu lgi Koeppe nie muke die suwittt.. tinggi tue yang bonus.. 5'7 kan..?? waist die kocik err.. 24 inches.. mane nak dapat cengginik.. heee..

Cik Hadeks Manes

cik bonbon said...

muka suwitt... cantiks....

genetik latina kot..
latina kan bonbon cantiks...

itu la aku kagum camne leh dpt waist kecik camtu tapi bonbon besau.. ngaummm...

Alev Prince said...

hahaha.. teringin gak nk buat.. cm smart je

Post a Comment