Tuesday, 18 September 2012

My Journey



this is my story..
i still on my way..
i got my ups n down..
it's not an easy journey
so far i only told in my blog, my fitness buddy and my close friend..
hopefully one day.. i can freely tell my story to the world.. 

(hancoq english aku.. hehe..entry paling pendek aku penah tulis..hehe)

2 comments:

Scarlet Jo said...

Tahniah dear! By the way, saya nak link page u kpd page saya. Saya pun baru je berjinak2 dgn dunia blogging ni. Saya pun blog psl fitness gak, sebelum ni just share tips melalui fb n twitter je.

This is my page. http://leanpumpkin.blogspot.com

:)

cik bonbon said...

Scarlet Jo..

dah melawat blog u.. bagusla kita ramaikan lagi komuniti fitness blogger.. sbb tak ramai y buat blog mcm nie versi melayu.. kalau blog produk kurus tu byk la..hehe..

i pun selalu baca tips u.. i byk lagi y kena belajar dari u..huhu

Post a Comment