Monday, 10 August 2015

Welcome to 1-derland



Gambar di atas bukan magik tau.. Memang betul-betul..
Aku dah berjaya... Yeah.. berjaya ..!!

Berjaya naik ke 3 angka.. Ini adalah hasil usaha makan merapu meraban.. Tido.. Lepak-lepak.. Bela bontot..Ketiak sentiasa kering..  Akhirnya usaha aku tercapai.. hahahaha *gelak macam org gila*


Sejak keje tempat baru tiap tahun naik purata 10kg ni.. Daebakkkkk...!!

Mohon insap dengan segera... sob sob sob.. Baju semua tak muat...... Arghhh.... 

Perut pun dah capai 40 inchi.. Bontot lak 54 inchi..Makin melebar.... lebar... lebar... lebar... 


JOM  TEKAN BUTANG RESET

4 comments:

BaTiK_PiNk said...

Salam perkenalan.
Yani pun dah berjaya...berjaya kembali ke angka 70++kg. Paling ringan dulu turun 61++kg, lepas tu senaman ke laut, jaga makan ke laut..semua campak ke laut. Padan muka sendiri.

Ni sekarang baju kerja dah ketat metat kat lengan dan pinggang. Merempan sendiri. Rosau betul kalau kembali ke angka asal...80++kg. Hadoiyaiyepun...

intandayani said...

Salam perkenalan..sep sikit berat kita dah nak same beza bape gram je..penipu betul penimbang tu..jom la kita menginsafkan diri

cik bonbon said...

wslm Yani dan intan..

terima kasih kerana sudi jenguk blog yang tak seberapa ni..
insyaAllah mari kita insap sesama..

mawar_merah said...

Assalamualaikum...salam perkenalan. terjumpa blog ni masa tengah cari resepi sihat. Resepi awak nampak sedap dan mudah :) keep on update blog :)

Post a Comment